lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulumarkkinatunnelmaa

Olipas sutina päivä! Nyt se on koettu, myyjänä markkinoilla. Täytyy sanoa, että mukavaa oli! Aikamoinen kiire loppujen lopuksi tuli tavaroiden asettelussa. Suunnilleen 1½ tuntia olin valmistelemassa pöytää, mutta kuvauksetkin jäi tekemättä ennen asiakkaiden tuloa ja ihmisiä oli liikenteessä heti aamusta lähes tungokseen asti. Vietin pöydän myyntipuolella niin paljon enemmän aikaa, että jäi lähemmin kuvaamatta kiireen keskellä mm. nuita tonttuja mitä tarkkasilmäisimmät saattavat ensimmäisestä kuvasta jotenkuten erottaa. Ei hätää. Ei jäänyt suutarin lapsi ilman kenkiä ainakaan tässä tonttu asiassa. Muutama tonttu jäi itselle ja toivottavasti vielä saan ikuistettua sellaisen näihin joulunajan kuviin.

Pientä häslinkiä tallainen ennenkuulumaton myyjäisiin lähtö aiheutti kotoa poistumisrutiineihin ja unohdin tyystin puhelimen ja eväsleivät. Ne muistuivat mieleen, kun tarvitsi katsoa kelloa ja oli ruoka aika ;) Ne onnekseni toimitettiin kuitenkin käteni ja suuni ulottuville.
Nyt keskitynkin tyystin jo meidän perheen jouluvalmisteluihin. Adventtikyntteliköt ovat kodonneet todella mystisesti. Huomenna meinaan käydä paikkoja läpi jo jopa kolmatta kertaa... ne on pakko löytyä! Ei tule joulua muuten.

Lauantai-ilta terveisin 

Paula

4 kommenttia:

  1. Varmasti oli jännä päivä! Olisi kiva osallistua myyjäisiin..

    VastaaPoista
  2. Olen laittanut sinulle sähköpostiin voittoilmoituksen :) Kaipailen osoitettasi

    VastaaPoista