torstai 5. joulukuuta 2013

Muuttopäivä

 Siinäpä viimeinen vahapurkki. Sävynä o sekalainen määrä numeroita ja ehkä jokunen kirjain. Ensimmäinen veto tuohon puutolppaan ja irvistys. Täähän sinertää!!! Ei auta ku sutia vaan lisää ja hetken päästä uskalti kattoa vähän kuivaneempana lopputulosta. Sehän on ihan pöörfekti. Soppii lattiaan ja vanhoihin hirsilistoihin tosi hyvin. Alko tekeen ihan mieli vahata tällä värillä vähän enemmänkin. Kaikki seinät on vaan käsitelty, paitsi se parveke ;-) joka jäi ensi kesälle...

Hetken aikaa tänään jo tuumasin viimeisiä saumoja viimestellessä. Siivousta ja kakuntekoa vielä haaveillessa, ettei muuttoa tänään kerkiä millään tekemään. Mutta mutta. Itsenäisyyspäivään heräämme uusista makuuhuoneista!



Huomisenpäivän kunniaksi sain tänään jo pari pakettia ja kukankin isältä. Paketit maltoin jättää vielä huomiselle. Mutta postin tuoman paketin avasin :) Arpajaisvoitto Vaniljan valkoista blogista. Aivan huikeen ihanat leivonnaiset, jotka meidän pieni koululainen olis kelpuuttanut heti uuteen huoneeseensa. Nautiskelen kuitenkin itse näistä ainakin näin alkuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti