maanantai 9. joulukuuta 2013

Puuloota

Yläkertaan muuttaa pikkuhiljaa enemmän tavaraa, vaikkakin koitan pitää sen minimalistisena. TV löysi tiensä kolmantena päivänä, kera tyyliin hyvin sopimattoman tason. Alakerrassa se oli hyvä, mutta kirsikkainen puu (lastulevy) ei käy sitten alkuunkaan yläkertaan. Sama homma sohvan kanssa. Taso saanee armonaikaa kesään asti ja maalipurkki aukeaa. Sohva kokee kierrätyksen ihmeellisen maailman.

Mutta asiaan. TV:n mukana kulkee tykötarpeita, jos jonkinlaisia. Meillä kulkee tikitikipoksi, pleikkari ja kaapista kaivettiin vanhat ei niin kunnon videot. Videot vaan siitä syystä, että vhs nauhoja on jonkin varran.
Nämä kaksi viimeksimainittuahan kuljettaa mukanaan omaa pikku armeijaa. Pelejä, leffoja ja kokonaisia tuotantokausia jotain tv-sarjoja. Minnekkäs tämä armeija sijoitetaan??? 
Vähän aikaa siinä sukka supatti ja sitten juolahti mieleen jo vuosia sitten navetasta löytyneet 2 puulaatikkoa. Ne ovat kantaneet löytymisen jälkeen maalipyttyjä sun muuta rompetta. Välillä sisällä ja nyt viimoiseksi aitassa. Eikun etsimään. Toinenhan näistä puulaatikoista oli jo niin laho, ettei siitä ollut mihinkään. Mutta tähän toiseen pari vahviketta pohjaan ja kulmiin. Pehmustetta jalaksiin ja puhdistusta. Valmiina lastaukseen! Viereen kaveriksi uustuotantoa oleva pienempi laatikko äidin aarteet, liekö tämä iso isän aarteet ;)


Ja sitten vähän saippuoita. Myyjäisistä löytää ensi lauantaina minulta myynnistä mm. luffa saippuoita ja jäätelötikku saippuoita. Kuvassa vihriä tuoksuu omenalta ja punaset ruusulta. Keskellä on kahvisaippua. Ja ompa siellä jottain muutakin vielä likaisille käsille luvassa.


Mukavaa maanantaita!

Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti