torstai 19. joulukuuta 2013

Joulupapereiden rapina-aikaa


Sitten edellisen päivityksen jälkeen olen onnekseni löytänyt ne kadoksissa olleet advennikyntteliköt. Samaisessa kätkössä oli kaikki jouluvalaistus. Tuollainen musta iso jätesäkki on hyvä kätkemään tavaraa. Varsinkin, kun niitä pusseja on muutama vierekkäin varastossa. Ei ihan ensimmäisenä tullut mieleen, että likaisuuden välttämiseksi olin kesällä kietaissut remontin alta tavaraa suojaan jätesäkkeihin. Pääasia, että ne löytyivät. 

Pari uutta valoakin on tälle vuodelle jo hankittu. Toisen pistin koivunkarahkaan parvekkeelle. Tuo karahka palveli myyjäisissä paperitähtien puuna lauantaina. Taidan säästää sen ainakin pääsiäiseen saakka, sitten voin ripustella siihen pääsiäismunia. 

Kuvissa meidän kissaneidin suosikkipaikka nykyään. Yläkerrassa vuoteen päällä on lampaantalja. Mukavan lämmin paikka ja rauhallinen paikka.

Pikkuhiljaa nämä viimeiset päivät lisäilen joulukoristeita ja siivoilen viimeisiä paikkoja. Piparitaikina on tekeytymässä huomiselle ja laatikoiden paistoa on ollut ohjelmassa muun muassa tänään.  Ja vaihteeksi toista kuusenjalkaa on etsitty... olen jo ruvennut suunnittelemaan varalle jotain maljakkoa. Yläkertaan kun tulee vain pieni kuusi.

Jouluntuoksuisia päiviä toivottelee

Paula


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti