lauantai 28. joulukuuta 2013

Maitotonkka ja muuta

Ikimuistoinen joulu se on tämäkin. Piti oikein ikuistaa lumeton joulunaika kuviin.


Ja jo ennen joulua. Silloin kun lunta oli vielä. Esikko rupesi kukkimaan ja kukinta senkun jatkuu! Jaksaakohan tuo vielä ihan oikeasti keväällä kukkia?


Yläkerran kuusi näyttää tältä. Kuusenjalkaa ei sitten löytynyt, mutta oikein hyvin toimi riihimäen keittiöpurkki täytettynä kivillä ja sen hupsautin piiloon tuohon vanhaan puuastiaan.
Kuusenjuureen pääsi neulontakokeilu piparkakkutalo. Joulunajan toimii myös ovistopparina. Edellisen päivityksen piparkakkutalokuvissa näkyy muuten myös pienempi mökki. Sen virkkasin. Ensijouluksi voisi koristella värikkäin napein tai paljetein nämä talot.


Vihdoin viimein parin tuloksettoman lampunhakureissun jälkeen oli lähetys saapunut kauppaan ja saatiin ostettua makuuhuoneen lamppu.


Mietintää on riitänyt mitkä olisivat hyvät yöpöydät. Isännän puolelle makuuhuoneeseen päädyin laittamaan vanhan maitotonkan. Tarvetta kun ei ole kuin kännykkää pitää herätyskellona, niin tällainen pieni pöytä riittää. Tonkka on kulkenut jo jokusen vuoden puutarhassa kesät... ja talvet. Mutta nyt se pääsi tehopesuun ja mitä luultavammin jää tähän tehtävään. Omalle puolelle jään vielä etsimään.


Kiitokset lukijoilleni jotka ovat liittyneet blogiini ja teille hiljaisille lukijoille, jotka seurailette blogiani muille siitä ilmoittamatta :) 
Yksi arvontakin on Stella Vaniljan blogista näin joulun jälkeen teille tarjota. Osallistumaan pääse tuosta linkistä tai oikesta sivupalkista klikkaamalla kynttiläaiheista kuvaa.
 Arpaonnea toivottelee

Paula1 kommentti: