maanantai 2. joulukuuta 2013

Yhtä sun toista

Aloitetaan portaista. Remonttipahvit on saatu riisuttua niistä ja käsittely on vedetty pintaan. Näihin tuli Osmo colorin  väritön matta puuvaha. Puulattioille tarkoitettu pintakäsittelyaine. Toiminee portaissa siinä kun lattiassa. Hyvää tässä vahassa on se, että hiomatta voi vetää uuden käsittelyn pintaan. Jos sellaista tarvetta tuloo.

Viimesiä jalkalistoja vahasin myös tänään. Jos nyt ei lasketa parveketta, jossa on jo liian kylmä. Kaikki vahaukset jää odottamaan siellä ensi kesää.


Satsi numero kaksi kortteja on valmiina. Näitä sitten löydätte ystäväiset postiluukustanne.


Ja sitten sitä havahtuu... voi kauhistus. Se on jo joulukuun toinen päivä. Pariviikkoa joulumyyjäisiin. Aikahyvin on kasassa myytävät tuotteet. Tuossa alla näette pari satsia kynttilöitä mitä tuli valettua. Ja samassa lähikuvaa portaan askelmasta. Halusin niihin tuollaisen urituksen laitaan.

Jonkin näköinen siivous perjantaillekin pitäis tehdä ja suunnitella kakku. Vissiin jonkun syntymäpäivät ;) Ja ennen sitä riittää kovasta pensselöinnistä huolimatta vieläkin sitä hommaa. Uusi purkki taas aukeaa. Vaihteluksi uusi väri!


Olen lisäillyt monta monituista uutta arvontaa tuohon sivupalkkiihin. Osallistukaa! Tälläviikolla menee umpeen suurinosa. Jännityksen täytteisiä joulukuun alun päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti